Om NORDJYSKEs julekalender

For at deltage i NORDJYSKEs julekalender skal du registrere din e-mailadresse, navn, adresse og telefonnummer. Du kan kun registrere dig én gang. Ved registrering accepterer du, at NORDJYSKE Medier må kontakte dig på mail med link og informationer om julekalenderen.

Hver dag fra 1. december til og med 24. december 2018 kan du åbne en låge i NORDJYSKEs julekalender. Bag hver låge gemmer sig et enkelt spørgsmål, som du skal svare på. Svarer du rigtigt på spørgsmålet deltager du automatisk i lodtrækningen om dagens præmie. Alle der deltager i julekalender er samtidig med i lodtrækningen om hovedpræmien, som er et rejsegavekort på 10.000 kr. til Bravo Tours.

Du kan bl.a. vinde:

  • Gavekort til Coop
  • NORDJYSKE Stiftstidende e-avis abonnement i 3 mdr.
  • Smartbox Brunch
  • …og meget mere.

Du kan til enhver tid gå tilbage i kalenderens låger og svare på dagens spørgsmål for at være med i julekalenderen. Svarer du ikke på dagens spørgsmål er du blot med i lodtrækningen om hovedpræmien, som er et rejsegavekort på 10.000 fra Bravo Tours. Vi trækker vinderen af hovedpræmien d. 2. januar 2019.

Så let er det

Den daglige julekalender er online hver dag fra 1. december til og med 24. december 2018. NORDJYSKEs julekalender finder du på julekalender.nordjyske.dk men for at gøre det let for dig, modtager du hver dag en mail med et link til dagens spørgsmål.

Konkurrencebetingelser

Deltagelse i konkurrencen forudsætter tilmelding til NORDJYSKE Medier daglige nyhedsbrev. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.

Med NORDJYSKE Mediers daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Du kan se en liste over alle vores nuværende samarbejdspartnere og deres produkter/services ved at klikke her. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik, som du kan læse ved at klikke her. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

Ved afgivelse af telefonnummer vil du kunne blive kontaktet telefonisk af NORDJYSKE Medier, med tilbud på vores produkter.

Konkurrencens vindere* offentliggøres her. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse. Præmierne leveres direkte til vinderne og gevinstafgift er betalt.

Har du spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte NORDJYSKE Medier på e-mail på julekalender@nordjyske.dk

*Ansatte hos NORDJYSKE Koncernen og dennes husstand må ikke deltage i konkurrencen.